Gece Rallisi Nefes Kesti

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Orhangazi Belediyesi tarafından tertiplenen “gece rallisi” nefes kesti.Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK, uzun süredir özlemi çekilen gece rallisini “Sprint Ralli” adı altında yaptı. Orhangazi...

26 Ekim 2015 Pazartesi 11:33
Gece Rallisi Nefes Kesti
Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Orhangazi Belediyesi tarafından tertiplenen “gece rallisi” nefes kesti.
Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK, uzun süredir özlemi çekilen gece rallisini “Sprint Ralli” adı altında yaptı. Orhangazi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen rallide, Orhangazi rallikros parkuru ve çevresinde belirlenen 3,30 kilometre uzunluğundaki toprak zeminli etap 3 kez geçildi. Bazı bölgeleri yağmur nedeniyle çamur olan parkuru özel aydınlatmalarla desteklenmiş otomobillerle geçmek için yarışan yarışmacılar büyük mücadele verdi.
İstanbul, İzmir, Bursa ve Kocaeli’den 19 sporcunun katıldığı ralliyi en kısa sürede tamamlayanlara genel klasman ve 4 kategoride kupaları verildi. Kupa törenine Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz da katıldı. Yarışmacılar ödüllerini Kaymakam Yılmaz, Orhangazi Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Çiğdem Yılmaz, BOSSEK Başkanı Atilla Beyhan ve eski rallicilerden aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<