banner359

Gençler Geleneksel Türk Okçuluğunu Öğreniyor

Nilüfer Belediyesi ve Kemankeş Geleneksel Türk Okçuluk Derneği iş birliğiyle düzenlenen Türk okçuluğu kursunda dördüncü dönem mezunları da sertifikalarını aldı.Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle Bursa’da bir ilk kez gerçekleştirilen...

11 Ocak 2016 Pazartesi 13:10
Gençler Geleneksel Türk Okçuluğunu Öğreniyor
Nilüfer Belediyesi ve Kemankeş Geleneksel Türk Okçuluk Derneği iş birliğiyle düzenlenen Türk okçuluğu kursunda dördüncü dönem mezunları da sertifikalarını aldı.
Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle Bursa’da bir ilk kez gerçekleştirilen okçuluk kursuna ilgi her geçen gün artıyor. Yaklaşık 70 kursiyerin mezun olduğu dördüncü dönemde erkek-bayan-genç kategorilerinde kursu başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını aldı. Menzil atışı, kurs, obabaşı, beylerbeyi, üç boyutlu hedefler, darp atışı, yumurta vurma birincileri kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kılıç’ın elinden aldı.
Nilüfer Belediyesi’nin ata sporlarına her zaman sahip çıktığını belirten Kılıç, Türk okçuluğunu gelecek nesillere aktaran dernek ve hocaları kutladı.
Kemankeş Geleneksel Türk Okçuluk Derneği Başkanı Talat Sünnetçioğlu da, kurslara ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “4 dönem boyunca kursumuz büyük ilgi gördü. Kursiyerlerimiz kısa zamanda büyük gelişme göstererek birçok müsabakada derecelere girdi. 70 kursiyerimizi mezun ettik. Yeni dönem kursumuz da 74 öğrenciyle başlıyor” dedi.
Sertifika ve kupa töreninin ardından 5. dönem kursu başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<