banner359

Geriye düştüğü maçları çeviremiyor

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, geriye düştüğü maçları bir türlü çeviremiyor.Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 2-1’lik skorla boyun eğen...

16 Mart 2015 Pazartesi 11:03
Geriye düştüğü maçları çeviremiyor
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, geriye düştüğü maçları bir türlü çeviremiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 2-1’lik skorla boyun eğen sarı-lacivertli ekip, zirve yarışında önemli bir yara aldı. Bu sezon geriye düştüğü maçları bir türlü geriye çeviremeyen teknik direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, ilk golü yediği 8 maçın 7’sinde puan kaybı yaşadı. Bu maçlardan yalnızca Çaykur Rizespor karşılaşmasında 3 puana uzanabilen Fenerbahçe, iç sahada oynadığı Eskişehirspor mücadelesinde beraberlik, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise sahadan puansız ayrıldı. Kanarya, deplasmanda oynadığı ve geriye düştüğü 5 maçta ise 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertli ekip, ilk golü yediği maçlarda toplamda 18 puanlık kayıp yaşadı.

Fenerbahçe’nin bu sezon geriye düştüğü maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Akhisar Belediyespor 2-0 Fenerbahçe
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor
Bursaspor 1-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-2 Ekişehirspor
Fenerbahçe 1-2 Akhisar Belediyespor
Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 2-1 Fenerbahçe
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<