Gökhan UEFA’nın 11’inde

Haftanın 11’ini belirleyen UEFA, Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre’ye de yer verdi. UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçları dün oynanan 8 müsabaka ile tamamlandı. Beşiktaş, Belçika ekibi Club Brugge’e 2-1’lik skorla mağlup...

13 Mart 2015 Cuma 15:41
Gökhan UEFA’nın 11’inde
Haftanın 11’ini belirleyen UEFA, Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre’ye de yer verdi.
UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçları dün oynanan 8 müsabaka ile tamamlandı. Beşiktaş, Belçika ekibi Club Brugge’e 2-1’lik skorla mağlup olurken, siyah-beyazlı ekibin tek golünü kaydeden yetenekli orta saha oyuncusu Gökhan Töre, UEFA tarafından haftanın 11’ine seçildi. Wolsburg’un Inter’i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada iki gol kaydeden Kevin de Bruyne ile Napoli’nin Dinamo Moskova’yı aynı skorla mağlup ettiği mücadelede hat-trick yapan Gonzalo Higuain haftanın 11’inde hücum hattında yer alan isimler oldu.
Dün oynanan karşılaşmanın ardından UEFA tarafından açıklanan haftanın 11’i şöyle:
Sergio Rico (Sevilla), Naldo (Wolfsburg), Domenico Criscito (Zenit), Dries Mertens (Napoli), Stephane Mbia (Sevilla), Vicente Iborra (Sevilla), Gökhan Töre (Beşiktaş), Kevin de Bruyne (Wolfsburg), Gonzalo Higuain (Napoli)
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<