G.saray’a şok !

Galatasaray’ın transfer listesindeki futbolculardan Podolski ve Campbell, Arsenal’in Beşiktaş ile karşılaşacağı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri aday kadrosunda yer aldı. Sarı-kırmızılı takıma bir şokta Arsenal’den geldi. Galatasaray’da...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:48
G.saray’a şok !
Galatasaray’ın transfer listesindeki futbolculardan Podolski ve Campbell, Arsenal’in Beşiktaş ile karşılaşacağı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri aday kadrosunda yer aldı.
Sarı-kırmızılı takıma bir şokta Arsenal’den geldi. Galatasaray’da transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Podolski ve Campbell, Arsenal’in Şampiyonlar Ligi aday kadrosuna dahil edildi.
Galatasaray’ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Arsenal’in genç yeteneği Campbell, topçuların Beşiktaş ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi aday kadrosuna dahil edildi. Campbell’in transferinde sorun çıkması halinde ise bir diğer golcü adayı olan Alman Lucas Podolski’nin de topçuların avrupa sahnesindeki kadrosuna dahil edilmesi Galatasaray’da şok etkisine sebep oldu. Öte yandan sarı-kırmızılıların transfer listesindeki golcülerin, Arsenal’in Beşiktaş ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi elemelerindeki maçlarda bir dakika bile süre almaları halinde ise bu iki futbolcunun başka bir takıma transfer olmaları durumunda Devler Ligi’nde süre alamayacak olması transfer sürecinde belirleyici olacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<