Hakemi Koltuk Değnekleri Ile Kovaladı

Bursa’da oyanan Ampute 1. Ligi maçında Samsunlu futbolcu Sebahattin, kendisine kırmızı kart gösteren hakemi koltuk değnekleri ile kovaladı.Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute 1. Ligi’nde mücadele Bursa Gücü, 5. hafta maçında Samsun...

25 Kasım 2014 Salı 11:02
Hakemi Koltuk Değnekleri Ile Kovaladı
Bursa’da oyanan Ampute 1. Ligi maçında Samsunlu futbolcu Sebahattin, kendisine kırmızı kart gösteren hakemi koltuk değnekleri ile kovaladı.
Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute 1. Ligi’nde mücadele Bursa Gücü, 5. hafta maçında Samsun Bedensel Engellilerspor’u 3-1 mağlup ederken, şiddet ise engel tanımadı. Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde oynanan maçta iyi bir performans ortaya koyan Tek Bacaklı Timsahlar’ın maçında 32 dakikada Samsun ekibinden Sebahattin kırmızı kart gördü. Kırmızı kart görmesi ile beraber hakemi kovalamaya başlayan Sebahattin’i saha kenarındakiler zor sakinleştirdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile beraber bütün Samsunsporlu oyuncular hakem Bülent Göreci’nin bulunduğu hakem odasına saldırdı. Soyunma odasının kapısındaki camlar kırılırken, devreye giren güvenlik güçleri olayları yatıştırdı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<