banner359

Halilhodzic’ten çarpıcı Açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptıkları antrenman maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boşnak çalıştırıcı, ligin ilk maçlarına hazır olamayacaklarını belirterek, 3 ile 6 ay...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 21:19
Halilhodzic’ten çarpıcı Açıklamalar
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptıkları antrenman maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boşnak çalıştırıcı, ligin ilk maçlarına hazır olamayacaklarını belirterek, 3 ile 6 ay arasında tam olarak hazır olabileceklerini söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bordo-mavili takımın oynadığı çift kale maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçta güzel goller izlediklerini ifade eden Halilhodzic, "Fiziksel açıdan birkaç oyuncunun ritm eksikliği olduğunu gördük. Çok düzeltmemiz gereken hatalar var ancak genel anlamda oyun tarzından mücadeleden memnunum. Bundan sonra yapmamız gereken defansif ve ofansif anlayışımızı oturtmak" dedi.

"BU OYUNCU GRUBUYLA ŞAMPİYONLAR LİGİ VEYA LİGİN ÜST SIRALARINDA OYNAMAK MÜMKÜN OLMAYACAKTI"
Boşnak teknik adam, değiştirmeleri gereken şeylerin bulunduğunu ifade ederek, "Lig başlıyor, yarış başlıyor. Maalesef bu yarışa ve ilk maçlara pek hazır olamayacağız. Ligin dibine oynayabilirdik. Bu oyuncu grubuyla Şampiyonlar Ligi veya ligin üst sıralarında oynamak mümkün olmayacaktı. Son 10 gün, yöneticilerimiz transferde çok büyük çaba ile çalıştılar. Size takıma 10 transfer gerektiğini söylediğimde 10 oyuncuydu ve 10 oyuncu gelecek. İyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum. Bu transferlerin iyi olduğunu söyleyebilirim. İnanılmaz bir şekilde hızlı davrandık ve hızlı gelişti transferler. Pek vaktimiz yoktu" şeklinde konuştu.

"3-6 AY İÇERİSİNDE TAM HAZIR OLABİLİRİZ"
Halilhodzic, bordo-mavili takımın 3-6 ay içerisinde hazır olabileceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Gayet açık ve net. Milyar dolarlarınız bile olsa 1 haftada takım kuramazsınız. Eğer öyle olsaydı Abrahamovic’in takımı ile PSG her zaman şampiyon olurdu. Trabzonspor’un İstanbul’un 3 kulübüyle ekonomik anlamda kıyasını yapamazsınız. Avrupa’dan gelen birçok oyuncun tabii ki ilk tercihi İstanbul kulüpleri. Trabzonspor için bu nedenden dolayı yapılan transferler çok zor geçiyor. Nakit para isteyen oyuncular oldu. Şuan bile takımda kulübe baskı yapıp şantaj uygulayarak gitmek isteyen oyuncular var."

"GÜZEL VE İYİ TRANSFERLER YAPTIK"
Başkan Hacıosmanoğlu ile görüştüğünü anlatan Halilhodzic, "Trabzonspor’un sıkıntılı ve acılı bir süreçte olduğunu onla paylaştım ama güzel ve iyi transferler yapabildiğimizi de size söyleyebiliyorum. İmkanlarımızın bize sunduğu yönde transferler yapabildiğimizi söyleyebilirim. Tek olay çok hızlı ve kısa sürede gerçekleşmiş olması. Ne mutlu bana ki 1-2 oyuncunun haricinde hepsini tanıyorum" diye konuştu.

"EN AZ İKİ OYUNCU DAHA GELECEK"
Halilhodzic, transferde başkan Hacıosmanoğlu ve kulüp üst düzey yöneticisi Burak Gürdal’in iyi işler çıkardığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Size kesin söyleyebilirim; ligin sonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 23 puan fark olmayacak. Bu kesin geri kalanına bakacağız. En az iki oyuncu daha gelecek takımımıza. İki oyuncu geldikten sonra transfer dönemini muhtemelen kapatabiliriz.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<