banner359

Haltere ‘Yıldırım’ Damgası

Yetiştirdiği Avrupa Şampiyonlariyla Halterin Son Dönemlerdeki Parlayan Yıldızı Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, Şampiyonluk Kürsüsünü Rakiplerine Bırakmıyor.

21 Ekim 2015 Çarşamba 13:37
Haltere ‘Yıldırım’ Damgası
Yetiştirdiği Avrupa şampiyonlarıyla halterin son dönemlerdeki parlayan yıldızı Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, şampiyonluk kürsüsünü rakiplerine bırakmıyor.
Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Sporlar Haftası dolayısıyla düzenlenen Halter Gençler İl Birinciliği’nde şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Osmangazi Halter Salonu’nda 17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvada ayrıca Yıldırım Belediyesporlu halterciler Mehmet Can Gül 50 kilogramda birinci, Kenan Yılmaz 56 kilogramda birinci, Ramazan Kara 62 kilogramda birinci, Serkan Çelik 62 kilogramda ikinci, Kenan Özdağ 62 kilogramda üçüncü, İbrahim Kaplan 69 kilogramda birinci, Orhan Baydır 77 kilogramda birinci ve Serkan Yücel de 85 kilogramda birinci olarak ferdi sıkletlerde de kürsünün sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Amatör sporlarda son dönemde yaptığımız yatırımlar neticesinde sporun her dalında önemli başarılara imza atıyoruz. Çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak maksadıyla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada şampiyon olan halter takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<