banner359

Hangisi Orijinal Meireles ?

Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal ve Raul Meireles taraftarlarla buluşarak yeni sezon formalarını imzaladı. Programda Meireles’in benzeri de yer aldı."En büyük sponsorumuz taraftarımız" sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 16:58
Hangisi Orijinal Meireles ?
Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal ve Raul Meireles taraftarlarla buluşarak yeni sezon formalarını imzaladı. Programda Meireles’in benzeri de yer aldı.
"En büyük sponsorumuz taraftarımız" sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkarılan ve sarı-lacivertli taraftarlar tarafından büyük ilgi gören 2014-2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonları kapsamında, sarı-lacivertli futbolculardan Mehmet Topal ve Raul Meireles, Acıbadem Akasya AVM Fenerium mağazasında yeni sezon formalarını imzaladı.
Taraftarlara imza vermeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal ve Raul Meireles, taraftarlarla bir arada olmaktan mutlu olduklarını söylediler.

MEHMET TOPAL: “TARAFTARIMIZLA OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”
Yeni sezon formalarla birlikte taraftarlarla buluştuklarını belirten sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal, “Çok güzel bir ortam var. İnşallah keyifli bir iki saat geçireceğiz sonra antrenmanlarımız devam edecek. Taraftarımızla olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

“FENERBAHÇE SAHAYA DAİMA KAZANMAK İÇİN ÇIKAR”
Hazırlık maçında Sevilla’ya karşı alınan bir mağlubiyet olduğunu hatırlatan Topal, “Hazırlık maçlarında bu tür sonuçlar olabiliyor çünkü biz takım olarak tam hazır duruma gelmediğimiz için bu tür sonuçlara katlanabiliyoruz. Hazırlık maçı da olsa kazanmak zorundayız. Fenerbahçe sahaya daima kazanmak için çıkar. Ama bunları bir ölçü olarak görmememiz gerekiyor. Biz en kısa sürede en iyi şekilde hazırlanıp ilk önce süper kupaya daha sonrada lige hazır duruma geleceğiz. Eleştirileri olumlu yönde almak gerekiyor. Eleştiriler olacaktır. Taraftarımız şampiyon takımı izliyor. Bizim de hazır olmamız için yaklaşık bir iki aya ihtiyacımız vardı. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Büyük ölçüde hazır duruma gelmeye başladığımızı düşünüyorum. En iyi şekilde bu sıkıntıları atlatıp Süper Kupa’yla başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“GEÇMİŞTE TARAFTARLAR BİR ARADA OTURUP BİRLİKTE MAÇ İZLERLERMİŞ”
Eskiden rakip taraftarlar ile tribünlerde karışık oturulduğunu söyleyen Mehmet Topal, “Çok özel bir durum artık ülke futbolunda bu tür şeyleri aşmamız gerekiyor benden büyük ağabeylerimin sohbet ettiğimiz zamanlarda geçmişte taraftarlar bir arada oturup birlikte maç izlerlermiş. Bu şimdi mümkün olmuyor. Çok büyük kavgalar, çok büyük olaylar olabiliyor. Ülke olarak bunları aşmak durumundayız. İnşallah bu turnuva öncelik olur ve böyle devam eder. Geçmiş yıllarda bazı taraftarlarımızda öldü. Rakip takımdan bazı taraftarlarda hayatını kaybetti. Bunlar gerçekten hem aileleri adına çok üzücü hem bizim adımıza çok üzücü. İnşallah bu bir öncülük olur ve Türk futbolunda bir çığır açmış oluruz ve böyle sezon sonuna kadar devam eder. Turnuva Soma’da hayatını kaybeden ağabeylerimiz için çok büyük bir organizasyon bizim için. Biraz da olsa yaralarını sarmaya çalışacağız ama tam olarak yaralarını saracağını düşünmüyorum. Bizim amacımız onları unutmamak elimizden ne geliyorsa yapıp birazda olsa katkıda bulunacağız. Onlara sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda yaraları sarılır” diye konuştu.

“ESKİ HOCAMDAN BÖYLE ŞEYLER DUYMAK BENİ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETTİ”
Hazırlık maçında Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery’nin kendisini övmesiyle ilgili Topal, “Eski hocamdan böyle şeyler duymak beni gerçekten çok mutlu etti ve çok duygulandım. Benim güzel bir iki senem oldu kendisiyle şu anki durumum da onunda çok büyük katkısı var. Maçtan sonra kendisiyle görüştüm buradan da kendisine teşekkür ediyorum. Eski öğrencisi olduğum hocadan böyle şeyler duymak herkesi mutlu eder. Her zaman kendi futbolumu geliştirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve yapmaya da devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

RAUL MEIRELES: “TARAFTARLAR İLE GÜZEL ZAMAN GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Taraftarlar ile güzel zaman geçireceğine inandığını söyleyen Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles, “Onlarla birlikte 2 saat geçireceğiz. Burada olmaktan ve onları görmekten çok mutluyum” dedi.
Chelsea’ye karşı oynayacağı için mutlu olduğunu dile getiren Meireles, “Chelsea gibi bir takımla hazırlık maçı yapmak hem Fenerbahçe açısından hem de Chelsea açısından iyi çünkü ikisi de çok büyük kulüpler. Bu tür büyük kulüplerin böyle bir organizasyonda oynamaları iki kulüp içinde kendilerini görmeleri, denemeleri için büyük bir fırsat. Bu turnuvanın olması çok güzel. Bir şekilde yardım ediyoruz. Ailelerini kaybetmiş insanların acılarını paylaşıp katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Chelsea gibi 3 büyük takımın bir araya gelmesi çok önemli. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının bir arada olması çok güzel görüntü oluşturacaktır. Umarım bu hep bu şekilde devam eder ve Soma’daki ailelere ufakta olsa bir yardımda bulunuruz” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇELİ YABANCILAR OLARAK FENERBAHÇE’Yİ EN İYİ YERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Türkiye Futbol Federasyonu’nun 5+3 yabancı sınırlamasıyla ilgili Raul Meireles, “Sonuçta söyleyeceğimiz pek bir şey yok sonuç olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) vermiş olduğu bir karar ama biz Fenerbahçeli yabancılar olarak Fenerbahçe’yi en iyi yere getirmek için çalışıyoruz ve hazır vaziyette olacağız” diye konuştu.
Hakkında çıkan transfer haberleri için fazla konuşmak istemeyen Meireles, “Bu her sene benim başıma geliyor. Bu futbol dışı bir konu bu yüzden pek konuşulacak bir şey yok” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<