banner359

Haydi Fırat !

Spor hayatını Almanya’da sürdüren, profesyonel boksörümüz Fırat Arslan, Cumartesi günü Almanya’da dünya şampiyonluğu maçına çıkacak. Dün tartıları yapılan ve rakibi Kübalı Kalle Suerland ile birlikte basına poz veren boksörlerin...

15 Ağustos 2014 Cuma 11:57
Haydi Fırat !
Spor hayatını Almanya’da sürdüren, profesyonel boksörümüz Fırat Arslan, Cumartesi günü Almanya’da dünya şampiyonluğu maçına çıkacak.
Dün tartıları yapılan ve rakibi Kübalı Kalle Suerland ile birlikte basına poz veren boksörlerin her ikisi de maçı kendisinin kazanacağını iddia etti. Fırat Arslan yaptığı açıklamada “ Bir sene boyunca Bu maç için hazırlandım. Her hangi bir sakatlığım yok. Bu maçı kazanarak tarihe geçeceğim” diyerek oldukça iddialı konuştu.

DÜNYA TARİHİNE GEÇECEK
Türk boks tarihinin ilk dünya şampiyonu olan ve aynı zamanda bu maçı alırsa Türk boks tarihinin 2. dünya şampiyonu olacak olan Fırat Arslan, bu maçı kazanırsa 44 yaşında dünyanın en yaşlı şampiyon boksörü unvanını da alarak dünya tarihine geçecek. Fırat’ın antrenörlüğünü yapan ve bu maça hazırlayan uzun yıllar Klitschko’nun antrenörlüğünü yapan Fritz Sdunek ile hazırlandı.

FIRAT BU MAÇI KAZANACAK
Fırat Arslan’ın basın danışma Vedat Alyaz ise yaptığı açıklamada, “Fritz Sdunek ile sürekli olarak görüşüyorum. Fritz Sdunek bana; ‘Ben daha önce Hernandes’in karşısına başka bir boksörle çıktım. Dövüştük fakat biz o maçı kaybettik’ dedi. O maçın kendisine Hernandes’i yakından tanıma fırsatı verdiğini ve Fırat Arslan’ın bu maçı kesinlikle kazanacağını söyledi. Boks otoriteleri Fırat Arslan’ın yaşından dolayı bu maçı alamayacağını söylüyor. Ben Fırat Arslan’ın bu maçı alacağını düşünüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<