İbrahim Hacıosmanoğlu Sert Konuştu

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Oyuncularımızın alın terini gasp eden ve ettirenler, unutmasınlar ki onların adaletsizliği karşısında Yüce Allah’ın büyük adaleti vardır" dedi.Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim...

30 Aralık 2014 Salı 12:52
İbrahim Hacıosmanoğlu Sert Konuştu
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Oyuncularımızın alın terini gasp eden ve ettirenler, unutmasınlar ki onların adaletsizliği karşısında Yüce Allah’ın büyük adaleti vardır" dedi.
Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 4-1 kaybedilen Eskişehirspor maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu. İsim vermeden ağır eleştirilerde bulanan Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve hakemleri hedef aldı.
Kulübün resmi İnternet sitesinde açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Türk futbolunu adaletten yoksun, eşit ve adil davranmasını beceremeyen, hangi zihniyete hizmet ettiği açıkça belli olan, sezon başından beri rakiplerimize kol kanat gerip onlara maç kazandıranlar, bize gelince sahada emek harcayan oyuncularımızın alın terini gasp eden ve ettirenler, unutmasınlar ki onların adaletsizliği karşısında Yüce Allah’ın büyük adaleti vardır...Haklı olduğumuz, hakkımızın gasp edildiği ’3 Temmuz’ süreci ile ilgili kendilerinin sağlayamadığı adaleti sağlamak için girişimde bulunduğumuz ve bulunmaya devam edeceğimiz UEFA ve FIFA nezdinde ki mücadelemizin sonucunda adaletin hangi şartta olursa olsun sağlanacağını hepimiz göreceğiz."

"YOLUMUZDAN BİZİ KİMSE DÖNDÜREMEZ"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u hiç kimsenin yolundan döndüremeyeceğini belirterek, "Trabzonspor’a saha içinde ve dışında yaptığınız adaletsizliklerin bizi yıldırıp, yolumuzdan döndürmeyeceğini, adaletsizliğinizin karşısında Yüce Allah’ın adaleti ve Trabzonspor sevdalılarının huzurunda ağır bedeller ödeyeceğinizi asla unutmayınız...Trabzonspor’un şike sürecinden vazgeçmek ve başarı beklemek ikileminde bırakılamayacağını, bir yandan gasp edilen haklarımızı aramaya devam ederken, yeni başarıların peşinde koşmaktan vazgeçmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla sunarım" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<