Ibrahimovic yine yaptı yapacağını

Paris Saint Germain’in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic’in, Bordeaux mağlubiyeti sonrası kullandığı ifadeler, Fransa’da büyük tepki topladı.Fransa Ligue 1’de PSG, Bordeaux’ya 3-2 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda yara aldı....

16 Mart 2015 Pazartesi 13:54
Ibrahimovic yine yaptı yapacağını
Paris Saint Germain’in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic’in, Bordeaux mağlubiyeti sonrası kullandığı ifadeler, Fransa’da büyük tepki topladı.
Fransa Ligue 1’de PSG, Bordeaux’ya 3-2 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda yara aldı. Maçın ardından soyunma odası koridorlarında karşılaştığı 4. hakeme tepki gösteren ve bu görüntüleri sosyal medyada hızla yayılan Ibrahimovic’in kullandığı ifadeler Fransa’da büyük tepkiye neden oldu. İsveçli yıldız 4. hakeme, "Bu b...tan ülkedeki gibi başarısız bir hakemi 15 senelik futbolculuk kariyerimde görmedim. Bu ülke PSG’yi hak etmiyor. PSG bu ülkede dahi olmamalı. Biz bu ülke için çok iyiyiz" ifadelerini kullandı.
Bu sözleri Fransa’da büyük tepki toplayan Ibrahimovic, daha sonra kulübün internet sitesinden yaptığı açıklama ile özür diledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<