İlk hazırlık maçını yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde Rumen Voluntari takımıyla hazırlık maçı yaptı. Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Fenerbahçe...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 19:41
İlk hazırlık maçını yaptı
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde Rumen Voluntari takımıyla hazırlık maçı yaptı. Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren sarı-lacivertliler, ilk hazırlık maçını gerçekleştirdi. Romanya’da bu yıl 1. Lig’e yükselen Voluntari takımıyla karşı karşıya geldi. Yoğun sis altında yapılan müsabakaya sarı-lacivertli taraftarlar da ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapatan sarı-lacivertliler, karşılaşmada başka gol olmayınca mücadeleyi 2-1 kazandı. Karşılaşmada Fenerbahçe’nin 2 golünü de Sow kaydetti.

PEREIRA, BÜTÜN OYUNCULARA ŞANS VERMEYE ÇALIŞTI
Fenerbahçe müsabakaya kalede Volkan, savunmada Savaş Hakan, Berkay, Yasin, orta alanda Krasic, Meireles, Diego ve Alper, ileri uçta ise Sow ve Fernandao ilk 11’i ile başladı. Talihsiz bir olay yaşayarak burnu kırılan ve oyundan çıkan Hakan’ın yerine ise oyuna Holmen dahil oldu. Teknik patron Pereira, karşılaşmada birçok oyuncusuna şans vermeye çalıştı.

STOCH DA KAMPA KATILDI
Fenerbahçe’de sağlık kontrollerini bugün sabah saatlerinde tamamlayan Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ve Michal Kadlec de kampa katıldı. Oyuncular, takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<