Imzayı Attı, Takımını Açıkladı

Galatasaray Liv Hospital’in yeni transferi Kerem Gönlüm, “Gönül verdiğim taraftarı olduğum kulübe geldim” dedi. Sarı-kırmızılı basketbol takımın yeni transferi Kerem Gönlüm, yaptığı açıklamada transfer sürecini ve yeni sezon öncesi...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 17:19
Imzayı Attı, Takımını Açıkladı
Galatasaray Liv Hospital’in yeni transferi Kerem Gönlüm, “Gönül verdiğim taraftarı olduğum kulübe geldim” dedi.
Sarı-kırmızılı basketbol takımın yeni transferi Kerem Gönlüm, yaptığı açıklamada transfer sürecini ve yeni sezon öncesi düşüncelerini aktardı.

“İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ İNŞALLAH”
“İyi bir sezon geçireceğiz inşallah” diyerek sözlerine başlayan Kerem Gönlüm, “Çok heyecanlıyım. Hakikaten çok heyecanlıyım. Zaten daha önce de söylüyordum. Gönül verdiğim, taraftarı olduğum kulübe geldim. Biraz geç oldu açıkçası ama o konuda da bir sürü konuşma yapılıyor zaten. Kendimi anlatmama gerek yok. Hani laf vardır ya; kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim diye. O anlamda mücadelemi yapıp, hep beraber önemli başarılara imza atacağız inşallah” ifadesini kullandı.

“BÜYÜK BİR TARAFTARIMIZ VE CAMİAMIZ VAR”
Galatasaray Liv Hospital’in yeni transferi Kerem Gönlüm, sarı-kırmızılı takımın futbol maçlarına da, basket maçlarına da geldiğini söyleyerek, “Gerçekten büyük bir taraftarımız ve camiamız var. Çok heyecanlıyım gerçekten. Bir sürü spekülasyon yapılıyor; basketbol takımı küçülmeye gidiyor, bütçesini daraltıyor diye. Onların hiçbiri önemli değil. Ergin Abi olsun, yönetim kurulu olsun en iyi şekilde oyuncuları transfer edip kadro kuracak ve yine şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. İlk maçı çok büyük bir heyecanla bekliyorum. Umarım sakatlık olmadan kazasız belasız güzel bir sezon geçiririz ve her şey güzel olur” diye konuştu.

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TARAFTARIMIZ”
“Bu sezon en büyük avantajımız taraftarımız, seyircimiz olacak” diyen Gönlüm, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Diğer kulüpler belki yatırım yaptılar. Bu bir gerçek. Fenerbahçe Ülker olsun Anadolu Efes olsun. Ama dediğim gibi geçen sene de bu durum böyleydi. Bu sene de böyle. Galatasaray yine şampiyon olacak diyebilirim. Geçen sene de şampiyon oldu zaten. Bütçe çok önemli değil; takım kimyası, taraftar çok önemli. O nedenle ben taraftarımızla beraber güzel işlere imza atacağımza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Kendisi için şampiyonun Galatasaray olduğunu sözlerine ekleyen Kerem, “Son maça çıkılmıyordu. 3/3 berabereydi. Yüzde 50 şans vardı. Ama şampiyon Galatasaray’dır” dedi.

“İNŞALLAH GALATASARAY İÇİN ÇOK İYİ BİR SEZON OLACAK”
Yeni sezon öncesi düşüncelerini de aktaran başarılı basketbolcu, “İnşallah Galatasaray için çok iyi bir sezon olacak. En önemlisi tabi spor yapıyoruz. Sakatlık olmasın, kaza bela olmasın, zevkli bir sezon geçsin. Maç kaybedeceğiz, kazanacağız ama her zaman Galatasaray camiasına yakışan mücadeleyi göstereceğiz. Takıma yakışan mücadeleyi göstereceğiz. Sahada Ergin Abi gibi bir hocamız var, taraftarımız var” açıklamasını yaptı.
Öte yandan Kerem Gönlüm, taraftara da seslenerek, “Taraftarımıza mesaj verecek olursam; valla öncelikle hepimize hayırlı olsun. İnşallah bu sene iyi işler başaracağız. Galatasaray’ı seviyoruz. En büyük Cimbom” diyerek duygularını aktardı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<