banner359

İnegöl’e Efe’lik Sökmedi: 83-80

Müsabakadan Pozisyon

19 Nisan 2016 Salı 12:34
İnegöl’e Efe’lik Sökmedi: 83-80
Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) Eleme F Grubunda mücadele eden İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, ilk maçta deplasmanda yenildiği Efespor Aykim Aluminium’u uzatmalarda 83-80 mağlup etti.
İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda oynanan maçın ilk çeyreğini rakip 15-21 önde tamamladı. Rakip soyunma odasına 26- 35 üstün gitti. Çekişmeli geçen üçüncü periyot konuk ekibin 38- 52 üstünlüğü ile geçildi. Son çeyrekte kendini toparlayan İnegöl, aradaki farkı kapatarak oyunu 70-70’e taşıdı. Güzel oyununu sürdüren İnegöl ekibi, uzatmalarda sahadan 3 farkla 83-80 galip ayrıldı.
Bu sonuçla grubu averajla 2. sırada bitiren İnegöl ekibi, çapraz eşleşme maçlarında E Grubunu 3. sırada tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti. İnegöl ekibi, 2 maç üzerinden oynanacak bu maçları da kazanması halinde adını 6’lı final grubuna yazdıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<