İnegölspor Moral Buldu

-

03 Ağustos 2014 Pazar 19:11 2014-08-03 19:14:13
İnegölspor Moral Buldu
 Yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir kampı ile devam eden spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, kamp çalışmaları kapsamında Kayseri-Erciyesspor/ " target="_blank" class="tag">Kayseri Erciyesspor A2 takımı ile oynadığı ilk hazırlık maçını 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak moral buldu. Bordo-beyazlı ekibimizin gollerini Mahmut Şeker, Mümin, Okan (penaltıdan) ve Emre kaydetti.
İnegöl’de başladığı hazırlıklarına Nevşehir kampı ile devam eden İnegölspor, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde günde çift idman ile hazırlıklarına devam ederken, hazırlık maçları serisi de başladı. İlk hazırlık maçını Spor Toto Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor'un A2 takımı ile oynayan İnegölspor, sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak, sonuç önemli olmasa da moralini moral kattı.

Nevşehir Gazi Stadyumu'nun ev sahipliğinde, Cengiz Taştepe, Eyüp Yılmaz ve Osman Ünal hakem üçlüsünün yönetiminde oynanan müsabakanın ilk devresine İnegölspor, Tevfik, Uğur, Alişan, Kemal, Semih, Muharrem, Emrah, Ömürcan, Mahmut Şeker, Raif ve Mümin tertibi ile, Kayseri Erciyesspor A2 takımı ise Mustafa, Kurtuluş, İbrahim, Yunus, M.Bayrak, Okan, Şahin, Mehmet Seşme, Ahmet ve Emre tertibi ile çıktı. İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ikinci devrede ise Ali, Cenk, Görkem, Ali Temur, Bilal, Emrah, Okan Ünal, Mert, Emre, Ömer ve Okan 11’ini sahaya sürdü.

Müsabakaya atak başlayan İnegölspor, 16. dakikada Mahmut’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bordo-beyazlılar, 32. dakikada Mümin’in ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a taşırken, bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci 45 dakikada farklı bir kadro ile mücadele veren İnegölspor, bu yarıda da rakibine göre daha derli toplu bir Oyun ortaya koydu. 65. dakikada Okan’ın penaltıdan attığı golle farkı 3’e çıkartan Bursa temsilcisi, 70. dakikada Emre'nin golüyle maçı 4-0 kazandı.
GÜNDE İKİ SINAV
İlk sınavından 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan İnegölspor, kamp çalışmaları kapsamında, teknik heyetin eksikleri ve oyuncuların bireysel performanslarını analiz edebilmesi, lig kadrosunu belirleyebilmesi için önemli olan hazırlık maçlarının ikincisinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci hazırlık maçını 5 Ağustos 2014 Salı günü saat 10.00’da Sakaryaspor ile oynayacak olan bordo-beyazlılar, üçüncü hazırlık maçını ise aynı gün saat 18.00’de Kayserispor ile oynayacak. 7 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da Bergamaspor karşısında gücünü test edecek olan Bursa ekibi, aynı gün saat 18.00’de Zonguldakspor ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 03.08.2014 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<