banner359

İnegölspor Teknik Direktörü Güngör:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu konuk olduğu Kartalspor’a son dakika golü ile 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır yara alan İnegölspor’da ipler rakiplerin eline geçti.Bordo-beyazlılar, play-off vizesi alabilmek için son iki maçını...

18 Nisan 2016 Pazartesi 16:39
İnegölspor Teknik Direktörü Güngör:
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu konuk olduğu Kartalspor’a son dakika golü ile 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır yara alan İnegölspor’da ipler rakiplerin eline geçti.
Bordo-beyazlılar, play-off vizesi alabilmek için son iki maçını kazanıp, üstündeki takımların kaybetmesini bekleyecek. Maçın değerlendirmesini yapan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Kritik bir mağlubiyet oldu” dedi.
Güngör, “Öncelikle şanssız bir gün olduğunu söylemek gerekir. Sivas Belediyesi ve Kartal maçlarını birlikte düşünmek lazım. İki deplasmandan en azından mağlup olmadan gelmemiz gerekiyordu. Ama Sivas’tan 1 puan, buradan en azından 1 puan alabilseydik çok farklı bir avantaj elimizde olacaktı” şeklinde konuştu.
Güngör, “Her iki maçta da üstünlüğümüz vardı. Kartal maçında futbolcularımızın oyuna hakimiyeti iyi olmasına rağmen futbol maalesef. Bazen şans faktörünü yanında taşıman gerekiyor. Oyunun bittiği bölümlerde tesadüf bulduğu doldur boşaltla gelen bir karambol golü belki play-off’daki büyük bir joker hakkını elimizden aldı. Ama kalan 2 haftaya bakacağız. 2 haftada 6 puanı alıp, diğer takımların kaybını bekleyeceğiz. Son idmanda Yasin’in sakatlanması, yine maçın başında Burak’ın oyundan çıkması bizim için ofansif planlarımızı kullanamaz hale geldik. 90 dakika içerisinde yine İlker’in sürekli sakat sakat oynaması takımı etkiledi gibi gözüküyor. Ofansif anlamda tamamıyla sıkıntılı bir sürece girdik ama buna rağmen oyun hakimiyeti, 90 dakika çocukların azmi, isteği inanılmazdı. Ama rakibin savurgan bir topunun gelip bize gol olmasıysa futbolun şansızlığı diyelim. Sanki ilk maçtaki bizim 90. dakikada attığımız penaltı golüyle mağlup olan Kartal herhalde kaderin cilvesi aynı şeyi bize yaşattı. Ama aldığımız bu mağlubiyet bizim için çok kritik bir mağlubiyet oldu. 1 puanla inanılmaz bir avantaj yakalayacaktık. Rakiplerimizin özellikle Ankaragücü’nün kaybıyla beraber biz iyi bir avantaj sağlayacaktık. Artık ondan sonra alacağımız 2 galibiyet bizi otomatikman play-off’a sokacaktı. Ama şimdi yine 2 maçı alıp, bekleyeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<