İsmail Kartal Imzayı Attı

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, bu görev için çok çalıştığını ve çok beklediğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti. Fenerbahçe Şükrü...

12 Ağustos 2014 Salı 17:17
İsmail Kartal Imzayı Attı
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, bu görev için çok çalıştığını ve çok beklediğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde İsmail Kartal ile sözleşme imzalandı. İmza törenine tecrübeli teknik adamın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve CEO Hasan Yılmaz katıldı.
Basın toplantısında ilk olarak söz alan başkan Aziz Yıldırım, basında yer alan milli futbolcu Arda Turan’ı, Diego’yu tavsiye etmemesi üzerine azarladığı yönündeki haberlere tepki göstererek, “Arda’ya Diego’nun durumunu sordum. Arda iyi durumda olduğunu ve hocanın sistemine uymadığı için oynatmadığını söyledi. Ersun Yanal’a sordum. Alabileceğimizi söyledi. Arda’ya herhangi bir şey söyleme hakkımız yoktur. Yazılan haberler yalandır” dedi.

“KARTAL HAK ETMİŞTİR”
Sarı-lacivertli takımda yardımcı antrenörlük görevini üstelenen İsmail Kartal’ın sözleşme imzalayacağını hatırlatan Yıldırım, “Kendisi ile hiçbir pazarlık yapmadık. Daha sonra açıklanacaktır. İsmail Kartal, Fenerbahçe’de teknik direktörlüğü hak etmiş bir spor adamıdır. Fenerbahçe’nin çocuğu, eski oyuncusu gözüyle bakmıyoruz. Yönetim olarak her türlü değerlendirmeyi yaptık ve Fenerbahçe’yi İsmail Kartal ile devam ettirmeye karar verdik. Kendisinden önce ne Aykut Kocaman ne Zico ne Ersun Yanal Türkiye’de hiçbir takımda şampiyon olamamışlardır. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmışlardır. Ama kendileri yapmamışlardır. Bu bir ekip işidir. Kimse ben şampiyon yaptım demesin” diye konuştu.
Yıldırım, artık Fenerbahçe’de yetkili ismin İsmail Kartal olduğunu vurgulayarak, “Kendisi ile uzun yıllar beraber çalıştık. Başarı İsmail Hoca’nındır. Başarısızlık ise Aziz Yıldırım ve yönetimindir” ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL: “BU GÖREVİ SEVE SEVE KABUL ETTİM”
Sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü İsmail Kartal ise başkan Aziz Yıldırım ve yönetime teşekkür ederek, “Bu görev için çok çalıştım ve çok bekledim. Bir değişiklik ve bir ayrılık oldu. Bütün bilgi birikimlerimi takıma yansıtarak, inanarak, kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz. Bu görevi seve seve kabul ettim. Bazılarının kafasında soru işaretleri olabilir. 4 senedir bu takımın içindeyim. Çalışma arkadaşlarımla kendimizi sürekli yeniledik ve geliştirdik. Fenerbahçe için neler yapılabilir, neler yapılmalı hepsine hakim olduğumu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

“YILDIRIM BABAMIZ GİBİDİR”
Basında başkan Aziz Yıldırım’ın antrenörlerin işine karıştığı gibi bir algı olduğunu dile getiren Kartal, “Ben şimdiye kadar kendisi ile böyle bir diyalog yaşamadım. Aziz Yıldırım bizim babamız gibidir. Tabii ki bazı yerlerde yanlışlarımız olabilir ve kendisi bize tavsiyelerde bulunabilir” dedi.

“HEP SESSİZ DURUP İŞİMİ YAPTIM”
Tecrübeli teknik adam, bugüne kadar hep sessiz bir duruşu olduğunu ifade ederek, “İsmail Kartal bugüne kadar hep sessiz durup işini yapmıştır. Bundan sonra da sessiz kalıp şampiyonluğa odaklanacağım. Takıma katacağım şeyler İsmail Kartal’ın duruşu ve tecrübeleri olacaktır. Tekrar camiama, başkanıma, yöneticilerime, herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin başarısı için elimden geleni yapacağım” açıklamasında bulundu.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
5 kişilik bir teknik ekip olarak yola devam ettiklerini söyleyen Kartal, şöyle devam etti:
“Almanya ya da Hollanda’dan arkadaşlarım arasından 1-2 yardımcı getirmeyi düşünüyorum. Takım şu anda hazır gibi görünüyor. Lig başlayana kadar tam olarak hazır olacağımızı söyleyebilirim. Bu camiayı çok yakından tanıyan birisiyim. Zorlukları yaşaya yaşaya üstesinden gelmeyi öğrendik. Şu anda yaşanan ortamı bir zorluk olarak değil, bir şans olarak görüyorum. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.”
Sarı-lacivertli takımda karakterli oyuncuların olduğunu belirten Kartal, yardımcı antrenörlük döneminde oyuncularla kurduğu seviyeli ve yakın diyalogları teknik direktör olarak da devam ettirmek istediğini söyledi.
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve CEO Hasan Yılmaz da, İsmail Kartal’a başarılar dilediler.
Konuşmaların ardından başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal sözleşmeye imza attılar.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<