banner359

İşte Rakiplerimiz

2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımı’nın rakipleri belli oldu. 11-28 Haziran tarihleri arasında Macaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda...

29 Kasım 2014 Cumartesi 17:57
İşte Rakiplerimiz
2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımı’nın rakipleri belli oldu.
11-28 Haziran tarihleri arasında Macaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Takımımızın rakipleri belli oldu. Kura çekimine FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ile Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş da katıldı.
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilen kura çekimine 1. torbadan katılan A Milli Kadın Takımı, B Grubu’nda yer alırken, Belarus, Polonya, İtalya ve Yunanistan ile eşleşti.
Macaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda gruplar şu şekilde oluştu:

A GRUBU
Fransa
Çek Cumhuriyeti
Ukrayna
Karadağ
Romanya

B GRUBU
Türkiye
Belarus
Polonya
İtalya
Yunanistan

C GRUBU
Sırbistan
Hırvatistan
Letonya
Rusya
Büyük Britanya

D GRUBU
İspanya
Slovakya
Litvanya
İsveç
Macaristan
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<