banner359

İşte Soma Turnuvasının Bilet Fiyatları

Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş’ın katılımıyla 8 Ağustos Cuma günü oynanacak ve gelirleri Soma’ya bağışlanacak turnuvanın biletleri satışa çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ev sahipliğinde, Soma maden kazasında...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:40
İşte Soma Turnuvasının Bilet Fiyatları
Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş’ın katılımıyla 8 Ağustos Cuma günü oynanacak ve gelirleri Soma’ya bağışlanacak turnuvanın biletleri satışa çıktı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ev sahipliğinde, Soma maden kazasında kaybeden madenciler için düzenlenecek 3’lü turnuvanın biletleri tüm Biletix bayilerinde ve Biletix internet sitesinde (www.biletix.com.tr) satışa çıktı. Mini lig formatında 45’er dakika üzerinden oynanacak 3 maç şeklinde düzenlenecek turnuvanın bilet fiyatları ise şöyle:

MİGROS VE OKUL AÇIK (KALE ARKALARI): 50,00TL

MARATON VE FENERİUM ÜST TRİBÜNLER: 100,00TL

MARATON VE FENERİUM ALT TRİBÜNLER: 160,00 TL

Mini lig formatındaki turnuvada futbolseverler, destekledikleri takım bakılmaksızın karışık olarak tribünlerde yer alacak. Tüm hasılat, masraflar çıktıktan sonra Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacağı için bu özel turnuvada "Kombine Kartlar" geçerli olmayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<