banner359

Kaç Takım Hoca Değiştirdi ?

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasına girilirken, 6 takım başarısızlığın faturasını teknik direktörlere kesti. Ligin ilk 10 haftasında elde ettikleri başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen takımlardan Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği,...

28 Kasım 2014 Cuma 15:03
Kaç Takım Hoca Değiştirdi ?
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasına girilirken, 6 takım başarısızlığın faturasını teknik direktörlere kesti.
Ligin ilk 10 haftasında elde ettikleri başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen takımlardan Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Torku Konyaspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Balıkesirspor çareyi teknik direktör değiştirmekte buldu.

AVRUPA DEFTERİ KAPANINCA PRANDELLİ’YE YOL GÖRÜNDÜ
Manici’nin ardından yine bir İtalyan olan Cesare Prandelli ile sezona başlayan Galatasaray, hem ligde hem de Avrupa’da istenileni veremedi. Bu sezon 4. yıldız hedefiyle sezona başlayan sarı-kırmızılılarda üst üste alınan başarısız sonuçlar ve en son Anderlecht’e mağlup olarak Avrupa’ya veda edilmesinin ardından yönetim düğmeye bastı ve Prandelli ile yolları ayırdı. Galatasaray yönetimi sezon sonuna kadar Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu’na imza attırmak üzere.

GENÇLERBİRLİĞİ’NE HOCA DAYANMIYOR
Sezon başında Gençlerbirliği’nde teknik direktör oalrak göreve başlayan Kemal Özdeş, başkan İlhan Cavcav’la yaşadığı sorunlar nedeniyle daha ilk maça çıkmadan görevinden ayrılırken, takım Mustafa Kaplan’a emanet edilmişti. Ancak Kaplan’ın da Gençlerbirliği macerası uzun sürmedi. Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Bursaspor ile karşılayan Başkent ekibi, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı 2-1 kaybedince Cavcav, Kaplan’ın da görevine son vererek yerine İrfan Buz’u takımın başına getirdi.

HALİLHODZİC, DÜNYA KUPASI’NDAKİ BAŞARISINI GÖSTEREMEDİ
Trabzonspor’un büyük umutlarla sezon başında takımın başına getirdiği Boşnak çalıştırıcı Halilhodzic, Dünya Kupası’ndaki başarılı performansını Spor Toto Süper Lig’de gösteremedi. Birçok yıldız futbolcu transfer ettirmesine rağmen ve 8 maçta 6 beraberlik ve 1 galibiyet elde edebilen Halilhodzic, 8. haftada Akhisar Belediyespor maçının ardından gönderildi ve yerine geçen sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapan Ersun Yanal getirildi.

’KOCAMAN’ DEĞİŞİKLİK
Sezona iddialı bir kadroyla giren ancak ilk 7 haftada sadece 6 puan toplayan Torku Konyaspor da teknik direktör değişikliğine giden takımlar arasında yer aldı. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra uzun bir süre takım çalıştırmayan Aykut Kocaman’la el sıkışan Torku Konyaspor, tecrübeli teknik adamın gelmesiyle çıkış yakaladı.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise ilk 10 haftada sadece Beşiktaş karşısında üç puanla tanışınca teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı ve takımı Mustafa Yılmaz Özkeş’e emanet etti.
Balıkesirspor’u PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e çıkaran teknik direktör İsmail Ertekin de devre arasını göremeyen hocalar arasına girdi. Geride kalan 10 haftada 5 puan toplayarak son sırada yer alan Balıkesirspor’da, 3-1’lik Sivasspor mağlubiyeti sonra İsmail Ertekin istifa etti. Balıkesirspor’da yönetim teknik direktörlük koltuğu için Daum, Fatih Tekke, Bülent Korkmaz gibi isimleri gündemine alırken, bu hafta oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında takımın başında yardımcı antrenör Muhammet Yılmaz yer alacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<