banner359

Karabükspor’a Romanyalı Hakem

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Kardemir Karabükspor, Norveç’in Rosenborg takımı ile 7 Ağustos Perşembe günü oynayacağı üçüncü eleme turu rövanş maçının hakemleri açıklandı. Norveç’in Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu’nda...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 13:12
Karabükspor’a Romanyalı Hakem
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Kardemir Karabükspor, Norveç’in Rosenborg takımı ile 7 Ağustos Perşembe günü oynayacağı üçüncü eleme turu rövanş maçının hakemleri açıklandı.
Norveç’in Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönetecek. Miklos Istvan Nagy ve Vasile Florin Marinescu’nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Adrian Comanescu olacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<