banner359

Karşıyaka’da Yusuf Şimşek depremi

Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşkek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeşil-kırmızılı ekipten ayrıldığını duyurdu. Şimşek’ten gelen bu ani açıklama, Kaf-Kaf’ta deprem etkisi yaptı.PTT 1. Lig’de maddi imkansızlıklara...

23 Şubat 2015 Pazartesi 15:11
Karşıyaka’da Yusuf Şimşek depremi
Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşkek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeşil-kırmızılı ekipten ayrıldığını duyurdu. Şimşek’ten gelen bu ani açıklama, Kaf-Kaf’ta deprem etkisi yaptı.
PTT 1. Lig’de maddi imkansızlıklara rağmen Play-off barajını zorlayan Karşıyaka’da Yusuf Şimşek depremi yaşandı. İzmir ekibinde sergilediği güzel performansla dikkat çeken Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından kulüpten ayrıldığını açıkladı. Şimşek, yaptığı açıklamada, “Burada bulunduğum sürede başta futbolcularım, yönetim kurulum, taraftarlarımız, basın mensuplarımız ve çalışan personelimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Tecrübeli hocanın Antalyaspor’da sıkıntılar yaşanan Hami Mandıralı’nın yerine geçeceği iddia ediliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<