banner359

Kartal Rövanşa Hazırlanıyor

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman dayanıklılık...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:32
Kartal Rövanşa Hazırlanıyor
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman dayanıklılık ve kondisyon çalışmasıyla başladı. Antrenman ısınma koşularının ardından streching hareketleriyle devam etti. Değişmeli olarak kuvvet çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, kondisyon koşuları sonrası istasyon çalışmalarıyla idmanı noktaladı.
Antrenmana tedavi olan Oğuzhan Özyakup, sağ arka adalesinde ağrı olan Olcay Şahan ve Mustafa Pektemek katılmadı. Veli Kavlak ve Serdar Kurtuluş bireysel çalışma yaparken, Cenk Gönen takımla birlikte çalıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<