banner359

Kartal’dan hakem yorumu: "Düşündürücü geliyor"

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 2-1 yenilerek liderlik yolunda yara alırken, evindeki 33 maçlık yenilmezlik unvanını da kaybetti. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi...

23 Şubat 2015 Pazartesi 23:25
Kartal’dan hakem yorumu:
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 2-1 yenilerek liderlik yolunda yara alırken, evindeki 33 maçlık yenilmezlik unvanını da kaybetti.
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 21. hafta maçında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe’de karşılaşma sonunda yapılan basın toplantısında konuşan teknik direktör İsmail Kartal, “Bu maça hafta başında beri iyi hazırlanmıştık. Maçı kazanıp hem lider olmak hem de moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyorduk. Çok net gol pozisyonları kaçırdık. Maçın 49. dakikasında 4. hakemin üç sefer veya dört sefer Costodio’yu ‘at at’ demesine rağmen atmadı hakem. Aynı pozisyonun devamında Sow’un avantajı varken karşı karşıya hem bizim avantajımızı kesti hem oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi. Baştan sonuna kadar üstün oynadık. Son 15 dakika disiplinsiz oynadık ve kaybettik. Bu maçtan ders çıkarıp önümüze bakacağız. Taraftarımızdan özür diliyoruz” dedi.

“BÖYLE HATALAR YAPMAMAMIZ GEREKİR”
Son 15 dakika disiplinden koptuklarını belirten Kartal, “Baştan sona kadar üstündük. Tamamen kontrol bizde olmasına rağmen son 15 dakika oyun disiplininden koptuk. Biz her an gol atabilirdik. Bir tane daha yiyebilirdik. 3-1 de bitebilirdi maç. Bizim gibi büyük takımların böyle hatalar yapmaması gerekir. Son dakikaya kadar disiplinli bir şekilde oynamamız gerekir” ifadelerini kullandı.

“BANA DÜŞÜNDÜRÜCÜ GELİYOR”
Aziz Yıldırım’ın daha önce de Özgür Yankaya’ya başka bir maçta ‘Düzgün maç yönetin’ demesinin hatırlatılması ve aynı hakemin bugün göstermediği kartlarda art niyet arayıp aramadığının sorulması üzerine ise Kartal, “Art niyet olduğunu düşünmüyorum. O maçta da, iyi hatırlattınız, Kadlac’e direkt girilen bir pozisyon vardı ve o maçta da kırmızı kart göstermemişti. Hem avantajımız kesiliyor hem de oyuncuyu atmıyorsunuz. Bu bana düşündürücü geliyor” şeklinde cevap verdi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Zorlu deplasmandan 3 puanla dönen Akhisar Belediyespor da ise, teknik direktör Roberto Carlos, “Benim için çok mükemmel bir maçtı. İyi defans yaptık, topları iyi durdurabildik. Böyle büyük bir takıma karşı bu galibiyet bizi çok mutlu etti. Oyuncularımı kutluyorum, devamı gelecektir. Buradan Fenerbahçe taraftarına da sevgilerimi gönderiyorum. Bana gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı. Fenerbahçe’ye de ilerleyen maçlarda başarılar diliyorum. Benim Akhisar’daki hedefim takımı Avrupa’ya taşımak. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı maçlarımız zor olacaktır ama böyle bağlılık ve istek oldukça futbolcularımızın başaracağına inanıyorum” dedi.

“FENERBAHÇE’YE KARŞI GALİBİYET HER TAKIMIN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY DEĞİLDİR”
Futbolcularına büyük küçük takım farkı olmadığını beyinlerine aşıladığını söyleyen Carlos, “Ben bugün de söyledim, ben futbol hayatımda bir şeye odaklanıyordum; galibiyet galibiyet galibiyet. Mağlubiyet diye bir şey yoktu. 1 ay önceki aldığım takımla şimdiki durum mükemmel. Futbolcular daha neşeli antrenman yapıyorlar ve sonuç alıyorlar. 2 galibiyet art arda. Evimizdeki Başakşehir maçına hazırlanacağız. Ben Akhisar’ı yukarılara taşımak istiyorum. Şu anda içimde mutluluktan patlamak üzereyim çünkü istediklerimi futbolcularıma aşılayabiliyorum. Fenerbahçe’ye karşı galibiyet her takımın yapabileceği bir şey değil” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE TARAFTARI ÇOK MÜKEMMEL BİR TARAFTAR”
Galibiyeti futbolcularının hak ettiğini söyleyen Carlos, “Çoğu zaman kimse farkında değildir. Galibiyeti hafta içi yapılan çalışmalar verir. Bu mutluluğum benim geçen haftadan başladı. Biz şimdi kimle oynarsak oynayalım galip gelsek ben kendi profesyonelliği göstereceğim. Ben Fenerbahçe’de çok güzel tecrübeler kazandım. Kadıköy’ü tekrar gördüğümde başımdan tekrar bir film geçmiş gibi hissettim. Fenerbahçe taraftarı çok mükemmel bir taraftar” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<