banner359

Kent Koşusu Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Osmangazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen Uluslararası Tarihi Kent Koşusu Yarı Maratonu Ve Tarihi Kent Halk Koşusu Büyük İlgi Gördü.

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:19
Kent Koşusu Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tarihi Kent Koşusu Yarı Maratonu ve Tarihi Kent Halk Koşusu büyük ilgi gördü.
Bu yıl 3 bin 615’i halk koşusu olmak üzere toplam 4 bin 655 kişinin katıldığı Tarihi Kent Koşusu şehirde bayram havası yaşattı. Tarihi bir aksta yapılarak Bursa turizmine katkı sağlaması hedeflenen yarışa birçok sivil toplum kuruluşu üyesi de katıldı. Kahramanmaraş, Gaziantep, Çorum, Sivas gibi yurdun pek çok farklı ilinden yarışmacılar mahalli kimliklerini yansıtan kıyafetler ve figürlerle yer aldı.
Yıldırım Muhtarlar Derneği yönetimi de de koşuya katıldı. Başkan Mustafa Dündar, konukları ile fotoğraf çektirdi. Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, Osmangazi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri çerçevesinde bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiğimiz maraton ve halk koşusuna ilgi her geçen yıl artıyor. Toplam 4 bin 655 kişinin iştirakiyle gerçekleşen bu yılki koşulara gerek ilimizden, gerekse farklı illerden gelerek destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlginin her yıl artması, vatandaşların şenlikleri sahiplendiğinin göstergesi. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<