banner359

Kongrede aday olacak mı ?

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören’i desteklenmesinden dolayı camianın tepkisiyle karşılaşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı. Bordo-mavili takımın başkanı...

25 Haziran 2015 Perşembe 21:50
Kongrede aday olacak mı ?
Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören’i desteklenmesinden dolayı camianın tepkisiyle karşılaşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı.
Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, kongrede aday olmayı düşünmediğini belirterek, "TFF seçimlerinde oy kullanmadım. Bu davadan vazgeçmek söz konusu olamaz. Bu namus davasıdır. 3 Temmuz davası sonuna kadar devam edecek. TFF’den alacağımız parayı 15 gün erkenden aldık. Haluk Ulusoy’u benim görevden gitmem için düzenlenen imza kampanyasına destek verdiği için onu desteklemedim. Eğer Ulusoy bana karşı düzenlenen imza kampanyasına katılmasaydı TFF başkanlık seçiminde onu desteklerdik. Önümüzdeki hafta toplanıp kongre kararını değerlendireceğiz. Seçimde Yıldırım Demirören’i desteklememiz bizim namus davamızı etkilemez" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<