banner359

Koşukavak: “İkinci yarı kazanmak için çok uğraştık”

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “ikinci Yarı İtibariyle Kazanmak İçin Çok Uğraştık. Pozisyonlar Bulduk Ama Golü Bulamadık. Gol Olsa Belki De Maçı Kazanacaktık” Dedi.

04 Kasım 2019 Pazartesi 21:55
Koşukavak: “İkinci yarı kazanmak için çok uğraştık”

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “İkinci yarı itibariyle kazanmak için çok uğraştık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Gol olsa belki de maçı kazanacaktık” dedi.

Bursaspor sahasında ağırladığı Balıkesirspor’la golsüz berabere kaldı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Balıkesirspor’un daha kontrollü olacağını bilerek sahaya çıktık. Rakibimiz kontra atak oynadı. İkinci yarı itibariyle kazanmak için çok uğraştık. Pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Gol olsa belki de maçı kazanacaktık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<