banner359

Küçük Fikret Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fenerbahçe tarihinde en uzun süre forma giyen futbolcu olma unvanını taşıyan ve dün hayatını kaybeden ’Küçük Fikret’ lakaplı Fikret Kırcan, son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden ’Küçük...

27 Kasım 2014 Perşembe 14:41
Küçük Fikret Son Yolculuğuna Uğurlandı
Fenerbahçe tarihinde en uzun süre forma giyen futbolcu olma unvanını taşıyan ve dün hayatını kaybeden ’Küçük Fikret’ lakaplı Fikret Kırcan, son yolculuğuna uğurlandı.
Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden ’Küçük Fikret’ lakaplı Fikret Kırcan, düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı. Fikret Kırcan için ilk tören Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapıldı. Törenin ardından Şakirin Camii’ne getirilen Fikret Kırcan’ın naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede Kırcan ailesinin fertleri, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Üyeleri, eski yöneticiler, eski futbolcular, şube kaptanları ve taraftarlar yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<