banner359

Kulüpler Birliğinde Seçim Zamanı

Kulüpler Birliği Vakfı yarın Başkent’te yeni başkanını seçecek. Görev süresi sona eren Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kesinlikle aday olmayacağını açıkladı. Ankara’da yarın yapılacak olan Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık...

05 Ağustos 2014 Salı 12:29
Kulüpler Birliğinde Seçim Zamanı
Kulüpler Birliği Vakfı yarın Başkent’te yeni başkanını seçecek. Görev süresi sona eren Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.
Ankara’da yarın yapılacak olan Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık seçiminde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın aday olması bekleniyor. Birçok kulübün Hacıosmanoğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığı belirtilirken, Gümüşdağ’ın isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Bazı kulüplerin Göksel Gümüşdağ’ın aday olması halinde ondan yana olacakları belirtilirken bu sayının 8-9 kulüp olduğu öğrenildi.
Başkanlık seçimi yarın (Çarşamba) saat 14.00’da Kulüpler Birliği’nin Ankara’daki binasında yapılacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<