banner359

"Lazio için iyi bir yatırım olur"

Bursaspor’un Fransız Kalecisi Sebastian Frey, Lazio’ya transferi gündemde olan Cedric Bakambu’nun İtalya ligine rahatlıkla uyum sağlayabileceğini söyledi. Sebastian Frey, İtalyan basınına takım arkadaşı Cedric Bakambu’yu değerlendirdi....

28 Haziran 2015 Pazar 15:12
Bursaspor’un Fransız Kalecisi Sebastian Frey, Lazio’ya transferi gündemde olan Cedric Bakambu’nun İtalya ligine rahatlıkla uyum sağlayabileceğini söyledi.
Sebastian Frey, İtalyan basınına takım arkadaşı Cedric Bakambu’yu değerlendirdi. Bakambu’nun Lazio’ya çok şey katacağını söyleyen Frey, “Bakambu, çok iyi bir futbolcu. İstenilen fiziksel niteliklere sahip ve çok hızlı. O genç bir futbolcu. Laizo için gelecekte çok iyi bir futbolcu ve yatırım olacaktır. Bakambu, transfer olursa kendisini bir adım daha ileriye atacak. İtalyan ligine de çabuk uyum sağlayabilir. İtalya’da taktikler üzerinde çok çalışmak gerekiyor. Ben, Lazio’nun Bakambu’yu almasını isterim” dedi.
Ayrıca haberde Bakambu’nun Djordjevic ve Klose ile karşılaştırıldığında farklı özelliklere sahip olduğu anlatıldı. Lazio’nun transferi bitirmek için Bursaspor ile müzakerelere başladığı yazıldı. Lazio’nun teklifi 9 milyon Euro’nun altına düşürmek istediği ve bu transferin peşini bırakmayacağı ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<