banner359

Lig bitmeden şampiyon olan kulübün Başkanından Acun Ilıcalı’ya teklif!

TFF 3.LİG 3.GRUP'TA MÜCADELE EDEN VE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE LİGLERE ARA VERİLMEDEN ÖNCE PROFESYONEL LİGLERDE ŞAMPİYON OLMAYI GARANTİLEYEN TEK TAKIM OLAN KARACABEY BELEDİYESPOR'DAN ACUN ILICALI'YA İLGİNÇ BİR TEKLİF GELDİ.

10 Mayıs 2020 Pazar 09:46
Lig bitmeden şampiyon olan kulübün Başkanından Acun Ilıcalı’ya teklif!

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve korona virüs salgını nedeniyle liglere ara verilmeden önce profesyonel liglerde şampiyon olmayı garantileyen tek takım olan Karacabey Belediyespor’dan Acun Ilıcalı’ya ilginç bir teklif geldi.

Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, Avrupa’dan futbol kulübü satın alacağı yönünde haberler çıkan ünlü televizyoncu Ilıcalı’ya bir tweet atarak, "Sayın Ilıcalı, gelin görüşelim, 5 sene sonra tüm Avrupa, Karacabey’i seyretsin" diye çağrıda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<