banner359

"Ligdeki maçlara odaklanacağız"

Gaziantep’te düzenlenen ve 8 takımın katıldığı TBF Royal Halı Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep’i 73-72 mağlup ederek yarı finale yükseldi.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Royal...

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:28
Gaziantep’te düzenlenen ve 8 takımın katıldığı TBF Royal Halı Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep’i 73-72 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, kupayı kazanma şanslarının olduğunu fakat bunu başaramadıklarını ifade ederek ligde oynayacakları karşılaşmalara odaklanacaklarını belirtti.

FENERBAHÇE ÜLKER CEPHESİ
Kupada Royal Halı Gaziantep’i yenerek yarı finalde kupanın son sahibi Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker’de başantrenör Zeljko Obradovic, ligde karşılaştıkları Royal Halı Gaziantep’ten çok farklı bir takımla mücadele ettiklerini ve karşılaşmanın zorlu olmasına rağmen kazanmayı başardıklarını belirtti. Oyuncularının motivasyonu bulunca öne geçtiğini belirten Obradovic, karşılaşmayı kazanıp yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<