banner359

Liverpool maçı biletleri bitti !

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile oynayacağı maçın biletleri tükendi.Konuyla ilgili siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile...

23 Şubat 2015 Pazartesi 19:55
Liverpool maçı biletleri bitti !
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile oynayacağı maçın biletleri tükendi.
Konuyla ilgili siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile 26 Şubat Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri tükendi" denildi. Açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadı kapasitesi ve biletlerin satışa eksik sunulduğu yönünde kamuoyunda yapılan yanlış yorumların yer aldığı da belirtilerek, "Beşiktaşımızın 26 Şubat Perşembe günü Liverpool’u ağırlayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın toplam seyirci kapasitesi 79 bin 77’dir. Bu kapasitenin bin 305 kişilik bölümünü Loca-Protokol ve Basın koltukları oluşturmaktadır. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun güvenlik amaçlı kararı nedeniyle tribünlerin 4 bin 966 kişilik ilk beş sırası boş bırakılacaktır. Liverpool maçı için konuk takım taraftarlarına 4 bin 400 koltuk ayrılmıştır. İki takım taraftarlarının arasına güvenlik nedeniyle 2 bin 992 kişi kapasiteli bir tampon bölge oluşturulacaktır. Futbol Takımımızın iç saha maçları için 13 bin 856 adet kombine kart satılmıştır. Kulübümüz, yapılan sözleşmeler gereği sponsorlarımıza 2 bin 199 kişilik bilet ayırmıştır. Tüm bu uygulamalar sonrası Liverpool maçı için 49 bin 359 bilet satışa sunulmuş ve taraftarlarımızın büyük ilgisi sonucu tükenmiştir. 26 Şubat Perşembe günü Liverpool taraftarlarına ayrılan ama satılmayan biletler, Kulübümüz tarafından satışa sunulacaktır. Ayrıca Liverpool taraftarlarının satın almadığı bilet sayısı kadar tampon bölge boş koltuk sayısında da değişikliğe gidilme ihtimali bulunmaktadır. Sponsorlarımıza ayrılan ama Kulübümüze geri dönecek biletler de maç sabahı satışa sunulacaktır. Beşiktaşımızı desteklemek için Liverpool maçına bilet alan taraftarlarımıza teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<