Lukas Podolski Türkiye’de!

Galatasaray’ın transfer listesinin başında yer alan yıldız futbolcu Lukas Podolski, ailesiyle birlikte Antalya’da tatil yapıyor. Galatasaray’ın transfer listesinin başında yer alan 30 yaşındaki Alman futbolcu Lukas Podolski, ailesiyle birlikte...

29 Haziran 2015 Pazartesi 13:35
Lukas Podolski Türkiye’de!
Galatasaray’ın transfer listesinin başında yer alan yıldız futbolcu Lukas Podolski, ailesiyle birlikte Antalya’da tatil yapıyor.
Galatasaray’ın transfer listesinin başında yer alan 30 yaşındaki Alman futbolcu Lukas Podolski, ailesiyle birlikte Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan bir otelde tatil yapıyor. Podolski’nin sarı-kırmızılı yöneticiler ile burada bir araya geleceği ve transferi hakkında konuşacağı iddia edildi.
Aynı otelde kalan Medipol Başakşehir’in yeni transferi Arnavut Sokol Cikalleshi kendisine ait sosyal medya hesabında Alman futbolcu ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<