banner359

Makedon sol açığa 2 Türk talip

İtalya’nın Varese takımında forma giyen Makedon futbolcu Nikola Jakimovski’nin Bursaspor ve Trabzonspor’un transfer listesinde olduğu iddia edildi. İtalyan basınından Bursaspor için çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Seri B takımlarından...

29 Haziran 2015 Pazartesi 18:46
Makedon sol açığa 2 Türk talip
İtalya’nın Varese takımında forma giyen Makedon futbolcu Nikola Jakimovski’nin Bursaspor ve Trabzonspor’un transfer listesinde olduğu iddia edildi.
İtalyan basınından Bursaspor için çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Seri B takımlarından Varese takımında forma giyen 25 yaşındaki Makedon sol açık Jakimovski ile Bursaspor, Trabzonspor ve Ganeo’nun ilgilendiği ifade edildi. 3-4-3 oynayan Ganeo için iyi bir sol açık olacağı belirtilen haberde Bursaspor ve Trabzonspor’un da bu futbolcu için istekli olduğu kaydedildi. Bu futbolcunun da takımdan ayrılmak istediği ve piyasa değerinin 300 bin Euro civarında olduğu vurgulandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<