banner359

Mancini oyuncusundan dayak yedi !

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin, İnter’deki futbolcusu Dani Osvaldo tarafından darp edildiği iddia edildi. İtalyan ekibi İnter’de kadro dışı kalan ve daha sonra Arjantin’in Boca Juniors takımına kiralanan Dani...

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:56
Mancini oyuncusundan dayak yedi !
Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin, İnter’deki futbolcusu Dani Osvaldo tarafından darp edildiği iddia edildi.
İtalyan ekibi İnter’de kadro dışı kalan ve daha sonra Arjantin’in Boca Juniors takımına kiralanan Dani Osvaldo’nun, teknik direktör Roberto Mancini ile Juventus maçı sonrası soyunma odasında kavga ettiği ortaya çıktı. İnter’in eski kaptanı Javier Zanetti, ülkede yayınlanan bir gazeteye yaptığı açıklamada, “Soyunma odasında Osvaldo, Mancini’ye saldırdı. Daha fazla detaya girmek istemiyorum” dedi.
Söz konusu Juventus maçında Osvaldo, müsait pozisyonda kendisine pas atmayan Icardi’ye tepki gösterip saldırmış ve saha içinde tansiyon yükselmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<