banner359

Melo, Demba Ba, Gökhan Töre...

Takımlarında kalıp kalmayacakları merak konusu olan Galatasaraylı Felipe Melo ile Beşiktaşlı Demba Ba ve Gökhan Töre, transfer sezonunda şu ana kadar en çok konuşulan isimler arasında.Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte, özellikle Galatasaray...

25 Haziran 2015 Perşembe 11:14
Melo, Demba Ba, Gökhan Töre...
Takımlarında kalıp kalmayacakları merak konusu olan Galatasaraylı Felipe Melo ile Beşiktaşlı Demba Ba ve Gökhan Töre, transfer sezonunda şu ana kadar en çok konuşulan isimler arasında.
Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte, özellikle Galatasaray ve Beşiktaş’ta forma giyen yıldız futbolcuların takımdan ayrılacakları haberleri gündemden düşmüyor. Takımından ayrılacaklar listesinin birinci sırasında ise Beşiktaşlı Demba Ba bulunuyor.

DEMBA BA KRİZİ
Beşiktaş, hem mali yapısı hem de sunulan tekliflerin cazip olması sebebiyle Senegalli golcü Demba Ba ile yollarını ayırmayı planlıyor. Özellikle Çin’in Shanghai Shenhua takımından Ba için yapılan 14 milyon Euro’luk teklifi kabul eden siyah-beyazlı yöneticiler, Senegalli futbolcuyu da bu teklife ikna etmeye çalışıyor. Chelsea’den Beşiktaş’a 6 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan Demba Ba’yı Çin’e satarak yaklaşık 8 milyon Euro gibi bir kar elde etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin planları ise tutmayacak gibi görünüyor. Çin’e gitmeye sıcak bakmayan yıldız futbolcu Beşiktaş’ta kalmayı düşünmüyor. İngiltere’den gelecek teklifleri değerlendirmek isteyen Ba için Ada’dan gelen teklifler ise Beşiktaş cephesini tatmin etmiyor. Demba Ba - Beşiktaş krizinin önümüzdeki hafta çarşamba günü netlik kazanacağı gelen haberler arasında.

GÖKHAN TÖRE KALICI
Başta Atletico Madrid ve İngiliz kulüpleri olmak üzere birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Gökhan Töre için bugüne kadar yapılan teklifler ise değerini bulmadı. Beşiktaş yönetiminin yetenekli futbolcu için 10-14 milyon Euro arası bir bonservis bedeli belirlemesi transfer görüşmelerini de tıkıyor. Arda Turan’ın da forma giydiği Atletico Madrid’in, Töre için 8 milyon Euro civarında bir teklif yaptığı ve bu teklifin de Fikret Orman tarafından veto edildiği belirtiliyor. Öte yandan siyah-beyazlı takımda teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş’in, Demba Ba’nın satılması durumunda Gökhan Töre’yi bu sene de takımda görmek istediğini belirtmesi üzerine yönetim milli futbolcuya tatmin edici bir transfer teklifi gelmezse Gökhan’ı takımda tutma taraftarı.
Avusturya ekibi Red Bull Salzburg’un, yarın İstanbul’da Beşiktaşlı yöneticilere, Gökhan Töre için 10 milyon euro’luk teklif yapacağı da basında yer alan iddialar arasında. Gökhan Töre’nin durumunun da önümüzdeki hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

‘SEÇİM FELIPE MELO’NUN’
İtalyan ekiplerinden Inter’in transfer listesinde olan Felipe Melo’ya Galatasaray cephesinden, ‘seçim senin’ cevabı sunulmuş durumda. Özellikle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Melo için, ‘Gitmek istiyorsa kendi bilir. 4 yıl önce Melo yoktu. Yine oynuyordu Galatasaray. Futbolda herkesin yeri dolar” demesi üzerine Brezilyalı futbolcuyla ipler kopma noktasına geldi. Birkaç gün önce Ferrari’sini İtalya’ya gönderen tecrübeli futbolcunun bu hamleleri ise sözleşmesini uzatmak için yaptığı öne sürülüyor. Melo’nun şu anda Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile henüz bir görüşme yapmayan Melo’nun geleceği ise merak konusu.
Öte yandan Inter cephesinde ise orta sahaya Fransız Geoffrey Kondogbia’nın transfer edilmesi üzerine İtalyan medyası Milano ekibinin Melo transferinden vazgeçtiğini duyurmuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<