Merakla beklenen o isim kampa katıldı

Son iki sezonu PAOK ve Al Ain’de kiralık olarak geçiren Miroslav Stoch, Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıkları için kampa katıldı. Fanerbahçe’de yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrollerini bugün sabah saatlerinde tamamlayan Mehmet Topal,...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 14:55
Merakla beklenen o isim kampa katıldı
Son iki sezonu PAOK ve Al Ain’de kiralık olarak geçiren Miroslav Stoch, Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıkları için kampa katıldı.
Fanerbahçe’de yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrollerini bugün sabah saatlerinde tamamlayan Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Michal Kadlec ve Miroslav Stoch, öğle saatlerinde sarı-lacivertli takımın Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptığı yeni sezon hazırlık kampına katıldı. Kampa katılan oyuncuları idari menajer Hasan Çetinkaya karşıladı. Teknik direktör Vitor Pereira da oyunculara ’Hoş geldiniz’ dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<