Milli sporcu mezarı başında anıldı

Milli sporcu, Motokros Türkiye Şampiyonu Burak Özel, ölümünün birinci yılında Tekirdağ Şehir Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı. Manisa’nın Akhisar ilçesinde geçtiğimiz yıl intihar ederek motosiklet camiasını yasa boğan...

24 Şubat 2015 Salı 10:40
Milli sporcu mezarı başında anıldı
Milli sporcu, Motokros Türkiye Şampiyonu Burak Özel, ölümünün birinci yılında Tekirdağ Şehir Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde geçtiğimiz yıl intihar ederek motosiklet camiasını yasa boğan milli motosikletçi Burak Özel’in mezarı başında düzenlenen anma programına babası Oral Özel, annesi Hatice Özel, kardeşleri Gürbüz Özel ve Oğuz Özel ve çok sayıda seveni katıldı.
Milli motosikletçi Burak Özel’in babası Oral Özel yaptığı açıklamada, "Oğlumuzu kaybedeli tam 1 yıl oldu, onu çok özlüyoruz. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi. Şampiyon Motorcu Milli sporcu Özel, mezarı başında anıldıktan sonra Tekirdağ’da bulunan evinde mevlüt okunarak pilav ikramı yapıldı.

SEZON, BURAK ÖZEL YARIŞI İLE START ALACAK
Öte yandan, 2015 motokros sezonu, Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde yapılacak. 7-8 Mart tarihlerinde başlayacak Motokros Şampiyonasının ilk yarışı ’Burak Özel Yarışı’ ile başlayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<