Milli takıma seçilen minik sporcular ödüllendirildi

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen seçmelerde elde ettikleri başarıyla milli takımlar alt yapılarına katılmaya hak kazanan 8-14 yaşlarındaki 10 sporcu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban tarafından ödüllendirildi.İnegöl...

14 Mart 2018 Çarşamba 11:28
Milli takıma seçilen minik sporcular ödüllendirildi

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen seçmelerde elde ettikleri başarıyla milli takımlar alt yapılarına katılmaya hak kazanan 8-14 yaşlarındaki 10 sporcu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban tarafından ödüllendirildi.

banner380

İnegöl Belediyespor’un küçük dağcıları, 3-4 Mart tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde düzenlenen boulder disiplinli minikler kategorisi milli takım alt yapı seçmelerinde dereceler elde ederek milli takım alt yapılarına davet edil. 2’si kategori dışı olmak üzere 10 sporcunun milli takım alt yapılarına seçilmesinin ardından, Belediye Başkanı Alper Taban, yaşları 8 ila 14 arasında değişen 10 sporcuyla Belediye Spor Salonu’nda bir araya gelerek kendilerini ödüllendirdi.

Taban, gençleri ve çocukları önemsediklerini ifade ederek, “Bugün milli takıma seçilen minik dağcılarımızla beraber onları ödüllendirmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. İnegöl Belediyesi olarak onlara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Onları önemsiyoruz. Gençlere yatırım yapmak zorundayız. İçinde bulunduğumuz sürçte bunun çok daha önem kazandığının farkındayız. Dolayısıyla onların öğrencilik dışında kalan vakitlerini çok daha iyi yerlerde değerlendirebilmeleri adına bizler de onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından milli takım alt yapılarına seçilen 10 sporcuya hediyeleri takdim edildi. Tören sonrası minik tırmanışçılar konuklarına küçük bir tırmanış gösterisi sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<