banner359

Milliler Romanya’ya mağlup oldu

Kocaeli’nde özel bir maçta Romanya ile karşılaşan Türkiye Futsal Milli Takımı, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Türkiye Futsal Milli Takımı, Romanya ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yahyakaptan’da...

18 Şubat 2015 Çarşamba 22:12
Milliler Romanya’ya mağlup oldu
Kocaeli’nde özel bir maçta Romanya ile karşılaşan Türkiye Futsal Milli Takımı, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Türkiye Futsal Milli Takımı, Romanya ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yahyakaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan maçta Romanya, Stoica Dumutru Mimi, Csoma Alpar ve Raducu Emil’in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Maç sonunda Milli Takım’ın ortaya koyduğu oyun hakkında değerlendirmeler yapan Türkiye Futsal Milli Takım Antrenörü Ömer Kaner, “Tabi Romanya çok güçlü bir takım. Dünyada ilk 20 takım arasında yer alıyor. Devamlı futsal ile ilgileniyorlar, futsal oynuyorlar. Tabi bizim dezavantajımız, bizim oyuncularımız büyük sahada oynayan oyuncular. Dolayısıyla pek bir araya da gelemiyoruz” dedi.
15 Mart’ta Hırvatistan’daki Avrupa şampiyonasının eleme turuna katılacaklarını belirten Kaner, “Şampiyona öncesi bu nedenle hazırlık dönemlerindeki maçları güçlü rakiplerle yapmak zorundayız. Bugün güzel bir karşılaşma olduğunu ümit ediyorum. Gerçi, yarın çok daha daha iyi olacak. Çünkü birbirimizi artık tanıyoruz ama Romanya futsalı, futsal gibi oynuyor. Bizim oralara gelmemiz için zamana ihtiyacımız var. Bugünkü oyundan pek memnun olmasak da, mağlup olmamıza rağmen iyi mücadele ettiler diye düşünüyorum. Yurt dışında futsal oynayan oyuncularımız var, 3 oyuncumuz gelmedi. Onlar da geldiği zaman daha fazla antrenman yapacağız. Eleme turunda birinci olanlar doğrudan Avrupa Şampiyonası finallerine katılıyor, ikinci olanlar da play-off oynuyor. Bizim hedefimiz Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak" diye konuştu.
Öte yandan Futsal Milli Takımı yarın akşam aynı saatte yine Romanya ile bir hazırlık maçı oynayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<