banner359

Muslera: "hayatım Boyunca Böylesini Görmedim"

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarlardan övgüyle bahsederek, “Kariyerim boyunca Galatasaray taraftarı gibi bir taraftar görmedim” dedi. Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı file bekçisi Fernando...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 20:16
Muslera:
Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarlardan övgüyle bahsederek, “Kariyerim boyunca Galatasaray taraftarı gibi bir taraftar görmedim” dedi.
Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. İlk olarak Galatasaray taraftarına değinen başarılı eldiven, “Buraya geldiğim ilk günden bu yana söylüyorum. Ben hayatımda Galatasaray taraftarı gibi bir taraftar görmedim kariyerim boyunca. Çünkü ben Roma-Lazio derbisinde de bulundum. Orada bile bu kadar heyecan verici bir taraftar topluluğu yoktu. Gerek maça hazırlık gerekse ateş anlamında. Benim için çok önemli ve etkileyici bir taraftar kitlemiz var bizim” dedi.

“DERBİ KIRAN KIRANA GEÇTİ”
Süper Kupa’da maçın adamı seçilmesiyle ilgili de konuşan Muslera, “Bizim için çok güzel mir maçtı açıkçası. Doğrusunu söylemek gerekirse mücadele kıran kırana geçti. Maç bildiğiniz gibi 0-0 bitti ve uzatmalara gitti. Güzel de kurtarışlarım oldu maç içerisinde penaltılara gidene kadar. Sonra penaltılara gidince; iş maalesef biraz şansa gidiyor. Bizde de maalesef şanssızlık oldu. Ama çok güzel bir maç oldu iki taraf için de. Kimse durmuyordu, herkes mücadele ediyordu ve her şeyini veriyordu. Bu yüzden çok güzel bir maç oldu benim için ama maalesef penaltılarda şanssızdık” diye konuştu.

“PENALTILARI SEVİYORUM”
Kurtardığı penaltılar konusuna da değinen genç kaleci, “Bu biraz şans mı şans değil mi ben de bilmiyorum. Ama penaltılarda ben genellikle aniden bir karar alıyorum ve oraya atlamayı tercih ediyorum. Oraya atladığımda da top oraya gelirse yarım anlamda kurtarılmış bir penaltıdır benim için. Ama kararsızlık olursa bu biraz tehlikeli olur. O yüzden her zaman kararlı olmak lazım. Ben penaltıları çok seviyorum genelde. Penaltı olunca da en azından bir tane kurtarırım diyorum. Hani arkadaşlarım sonrasında hataya düşer mi bilemiyorum. Maalesef böyle oldu. Ama penaltıları seviyorum açıkçası” ifadelerini kulandı.

"FENERBAHÇE TARAFTARI BENİ ALKIŞLAYABİLİYORSA BU BENİM İÇİN ÇOK GURUR VERİCİYDİ"
Attığı tweet konusunda konuşan Muslera, “Bu benim için çok önemliydi. Ben maçın adamı seçildiğimde oraya giderken baktım Fenerbahçe taraftarı da beni alkışlıyor. Bir anda kendimi gerçekten gururlu hissettim. Ben Galatasaray’ın yabancı futbolcusuyum. Eğer ben Galatasaray’da oynuyorsam bir yabancı olarak geldim ve burada oynuyorum. Ona rağmen de Fenerbahçe taraftarı beni alkışlayabiliyorsa bu benim için çok gurur vericiydi ve teşekkür etmek zorundaydım onlara. Çünkü bu kadar gerginliğin olduğu bir derbide Türkiye tarihinde kıran kırana geçen derbilerde karşı tarafın taraftarı da beni alkışlayınca sonsuz minnettarlık duydum ve teşekkür etmek zorunda kaldım” sözlerini sarf etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<