Necid imzayı attı

Bursaspor, yeni golcüsü Tomas Necid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Takım arkadaşlarıyla tanışmak için sabırsızlandığını ifade eden Necid, atacağı gollerle kendisini kanıtlayacağını söyledi. Yeşil-beyazlı takım Özlüce Tesisleri’nde...

02 Temmuz 2015 Perşembe 17:06
Necid imzayı attı
Bursaspor, yeni golcüsü Tomas Necid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Takım arkadaşlarıyla tanışmak için sabırsızlandığını ifade eden Necid, atacağı gollerle kendisini kanıtlayacağını söyledi.
Yeşil-beyazlı takım Özlüce Tesisleri’nde Çek golcü Tomas Necid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, “Genç ve değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Tomas 26 yaşında genç bir futbolcu. Ama kariyerinde 28’i A Milli olmak üzere 75 müsabakada ülkesini temsil etmiş” dedi.

KOCAMAN: “SIVOK İLE AYNI TAKIMDA OLACAK OLMASI RAHATLIK”
İki açıdan gönüllerinin rahat olduğuna dikkat çeken Kocaman, “Birincisi Avrupa deneyimi olan bir futbolcu aldık. Çünkü kendisi CSK Moskova, Paok ve Zwolwe gibi takımların formasını giydi. İkincisi de ondan önce Türkiye’ye gelen Milan Baros, Tomas Zapatocny ve Sivok gibi Çek futbolcular gayet iyi oynaması. Ayrıca Sivok ile aynı takımda olması da kuşkusuz bambaşka bir rahatlık oluşturacaktır. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

NECID: “ATACAĞIM GOLLERLE KENDİMİ KANITLAYACAĞIM”
Bursaspor’un yeni transferi Tomas Necid ise, “Bursaspor gibi büyük kulübe geldiğim için mutluyum. Bursaspor atmosferi iyi olan stadyum ve taraftara sahip. Takım arkadaşlarımla tanışıp sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Atacağım gollerle herkese kendimi kanıtlayacağım” şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atan Necid, ardından Bursaspor forması ve atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<