banner359

NG Afyon, Spor ve Motosiklet Festival’in sponsoru oldu

Ng Afyon, 6-8 Eylül Tarihlerinde Afyonkarahisar’da Yapılacak Spor Ve Motosiklet Festivali’nin Ana Sponsoru Oldu.

05 Eylül 2019 Perşembe 13:21
NG Afyon, Spor ve Motosiklet Festival’in sponsoru oldu

NG Afyon, 6-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak Spor ve Motosiklet Festivali’nin ana sponsoru oldu.

Afyonkarahisar’da bu yıl ikincisi organize edilecek festivalin ana sponsoru NG Afyon Hotels oldu. NG Afyon Spor ve Motosiklet Festivali’nin sponsorluğu için Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, desteklerinden dolayı NG Afyon Hotel Genel Müdürü Cenker Yılmaz’a teşekkür etti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, yaptığı açıklamada, "NG Afyon Spor ve Motosiklet Festivali kapsamında sadece yarışlar değil, birçok etkinlikler yapılacak. Kamp alanından itibaren geniş bir etkinlik listemiz var. Çocuklarımız için motosiklet eğitiminin yanı sıra birçok çocuk etkinlikleri düzenleyeceğiz. Spor federasyonlarının etkinlikleri ve sponsorların ücretsiz aktiviteleri de festival kapsamında yer alacak. Fedon, Aleyna Tilki ve Murat Boz konserleri ziyaretçilerimizi bekliyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<