banner359

Nilsem Kursiyerleri Geleneksel Ok Yapımını Öğreniyor

Nilüfer Belediyesi Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi’nin Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği ile birlikte düzenlediği “Geleneksel Ok Yapımı ve Tezhip Sanatı Kursu” büyük ilgi gördü.Ata sporu olan geleneksel Türk okçuluğunun gelecek kuşaklara...

27 Ekim 2015 Salı 14:41
Nilsem Kursiyerleri Geleneksel Ok Yapımını Öğreniyor
Nilüfer Belediyesi Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi’nin Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği ile birlikte düzenlediği “Geleneksel Ok Yapımı ve Tezhip Sanatı Kursu” büyük ilgi gördü.
Ata sporu olan geleneksel Türk okçuluğunun gelecek kuşaklara aktarılması ve tanıtılması için kurslar açan Nilüfer Belediyesi bir ilke daha imza attı. Nilüfer Belediyesi, Türkiye’de ilk defa bir belediye bünyesinde “Ahşap Ok Yapımı ve Tezhip Sanatı Kursu” açtı. Nilüfer Belediyesi Sürekli Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (NİLSEM) tarafından başlatılan kurs Kemankeş Geleneksel Okçuluk Derneği ile birlikte gerçekleştirildi. 27 kursiyerin katıldığı 1. dönem kursunda uzman eğitmenler ok yapımı ve süslemesi hakkında bilgiler veriyor. Kursta yapılacak oklar da yine Nilüfer Belediyesi’nin Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde düzenlediği Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu’na katılan kursiyerler tarafından kullanılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<