banner359

Nilüfer Belediyesi Gesk “Futsal”da Rekor Kırıyor

Kuşadası’nda Gerçekleştirilen Futsal B2-b3 1. Lig 1. Devre Müsabakalarında Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (gesk), Yenilgi Yüzü Görmeyerek İlk Yarıyı Namağlup Lider Bitirdi.

28 Ekim 2015 Çarşamba 13:43
Nilüfer Belediyesi Gesk “Futsal”da Rekor Kırıyor
Kuşadası’nda gerçekleştirilen Futsal B2-B3 1. Lig 1. devre müsabakalarında Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), yenilgi yüzü görmeyerek ilk yarıyı namağlup lider bitirdi.
Futsal 1. Ligi’nin son dört yıl namağlup şampiyonu Nilüfer Belediyesi GESK, 8 takımlı Futsal B2 - B3 1.Lig’inin 2015 sezonu 1. devresini de lider olarak bitirdi. Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu’nda 18-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen maçlarda, Nilüfer Belediyesi GESK, 19 puanla ilk yarıyı namağlup birinci sırada bitirdi.
Futsal’da yıldızlar topluluğu Nilüfer Belediyesi GESK, 2010 yılı Eylül ayında oynanan Balıkesir GESK takımına 1-0 mağlup olduktan sonra yenilgi yüzü görmedi. Çıktığı 56 maçtan 4’ünde berabere, 52 maçtan da galip ayrılan Nilüfer Belediyesi GESK, 4 yıl üst üste namağlup şampiyon oldu.
5 yılı aşkın bir süredir yenilgi görmeyen Futsal’ın kralları, son dört sezondur en çok gol atan, en az gol yiyen ve bir maçta en çok gol atan takım olarak bir çok rekora da imza attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<