banner359

Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü’nden 4 rekor

İzmir’de 286 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, 46 madalya, 2 kupa ve 4 Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza attı.Nilüfer Görme Engelliler...

07 Nisan 2017 Cuma 16:22
Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü’nden 4 rekor

İzmir’de 286 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, 46 madalya, 2 kupa ve 4 Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza attı.

Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) sporcuları, İzmir’de katıldıkları Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda rekor kırdı. 286 sporcunun iştirakiyle gerçekleştirilen şampiyonada Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları 46 madalya, 2 kupa ve 3 Türkiye rekoru kırarak Bursa’ya döndü. Nilüfer GESK ayrıca görme engelliler spor tarihinde bir şampiyonada 48 defa kürsüye çıkan kulüp olarak yine bir ilke imza attı.

Şampiyonada Nilüfer Belediyesi GESK, 23 altın, 18 gümüş ve 5 bronz madalya aldı. Abdülsamet Sevim 12-13 yaş grubu B-3 kategorisinde 100 ve 200 metrede iki Türkiye rekoru kırdı. Görme Engelliler Spor Kulübü, 4x100 metre kadın ve erkek takım yarışlarında da rakiplerine fark atarak 2 Türkiye rekoruna ulaştı.

İzmir’de düzenlenen şampiyonada rakipleriyle kıyasıya mücadele ettiklerini kaydeden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<