Nilüferli basketbolcular galibiyete doymuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin güçlü takımlarından Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, Umurbey Belediyespor’u 68-49 yenerek üst üste 4’üncü galibiyetini aldı.Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, Umurbey...

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:39
Nilüferli basketbolcular galibiyete doymuyor
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin güçlü takımlarından Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, Umurbey Belediyespor’u 68-49 yenerek üst üste 4’üncü galibiyetini aldı.
Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, Umurbey Belediyespor ile Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın da alan savunması ile geçti. Umurbey Belediyespor dış şutlardaki başarısı ile ilk çeyreği 16-8 önde tamamladı. İkinci çeyrekte toparlanan Nilüferli basketbolcular aradaki farkı kapatarak ilk yarıyı 33-31 önde tamamladı. İkinci yarıda serbest atışlardaki yüzdesini artıran Nilüferli basketbolcular üçüncü çeyreği 45- 42, maçı da 19 sayı farkla 68-49 kazandı. Böylece Mavi yeşil beyazlılar, sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamlamış oldu.
Karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izleyen Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu, yaşanan terör saldırısı nedeniyle kazanmanın sevincini yaşamadıklarını belirtti.
Emiroğlu, “Maalesef hiçbir sportif başarıya sevinemiyoruz. Beşiktaş’taki terör saldırısının bir spor müsabakası sonrası olması, saldırıda şehit olan polislerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısı yüreğimizi yaktı. Spor camiasının ülke barışı için önemli misyonlar üstlenmesi gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<