Oğuzhan Özyakup: "buraya Tur Atlamaya Geldik"

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup, İngiltere’ye tur atlamaya geldiklerini söyledi. UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında yarın Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup, maçın oynanacağı...

26 Ağustos 2014 Salı 21:30
Oğuzhan Özyakup:
Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup, İngiltere’ye tur atlamaya geldiklerini söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında yarın Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup, maçın oynanacağı Emirates Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı futbolcu, “Bu maçın önemini biliyoruz. Buraya tur atlamaya geldik. Kazanmaya geldik. İlk maçta gösterdiğimiz performansı yine göstereceğiz. Umarım hayırlısı olur. Bu statta daha önce iki kez oynadım. Arsenal’da 4 sene oynadım. Bu maça herhangi bir maçmış gibi çıkacağım. İlk maçta baskılı başlamıştık. Böyle bir oyunu onlar da beklemiyordu. Yarın buna önlem alacaklardır. İlk maçtaki oyunumuzu oynayacağız. Biz kalitemizi biliyor ve her maça galibiyet için çıkıyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Yüksek kalite göstermeye çalışacağız. Demba Ba çok iyi bir oyuncu harika bir bitiriciliğe sahip. Onunla oynamak büyük onur. Sahada bizim işimizi kolaylaştırıyor. Onun bizimle olması büyük avantaj. Beşiktaş’a büyük işler başarmaya geldim. Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak istiyorum. Avrupa’ya bu başarıları kazandıktan sonra gitmeyi hedefliyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<